Barbara Lazarová vedoucí stravovacího provozu
|
|
Mgr. Vladěna Rohlíčková nutriční terapeut
|
Strava pacientům je poskytována 4x denně ve formě snídaně, oběda, svačiny a večeře. Pro diabetickou dietu jsou poskytovány ještě přesnídávky a druhé večeře.
Dle ordinací lékaře je možné nabídnout při malnutričním stavu přídavky stravy v podobě tzv. doplňků stravy (sipping). Hospitalizováni pacienti s omezením příjmu potravy, jsou dlouhodobě vyživováni pomocí speciálních výživových sond (PEG).
Pro zaměstnance a cizí strávníky je k dispozici každodenní výběr ze tří jídel.
"Naše jídla jsou skutečně výborná a mohu je všem upřímně doporučit. Všichni spolupracovníci naší kuchyně vaří s vášní k jídlu a podle toho vše chutná" Roman Bečvář - ředitel